2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

swift2.jpg
Az új Swift színes egyéniség

Ez a modell kiállított autó rendezvényünkön!

Az új Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

A műszercsoport közepén elhelyezkedő, korszerű, 4,2 colos, színes információs kijelző pontos és könnyen áttekinthető adatokkal tájékoztatja a vezetőt a jármű viselkedéséről és működéséről. A kijelzőre többek között a motor teljesítménye és nyomatéka, gyorsulási erők és a pedálok használatát szemléltető ábrák is lehívhatók.

A kompakt karosszéria tágas belső teret rejt az utasok és csomagjaik számára, így még könnyebben űzheti kedvenc hobbijait, hiszen mindent magával vihet, amire csak szüksége van.



A HIBRID CSÖKKENTI AZ ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁST

 Ez a 12 voltos hibrid rendszer olyan helytakarékos, egyúttal könnyűsúlyú egység, amely magában foglalja a generátorként és indítómotorként egyaránt működő integrált indítógenerátort (más néven ISG). A motorhoz szíjjal kapcsolódó ISG a jármű elindulásakor és gyorsításakor segíti a motor működését, ezenkívül regeneratív fékezéssel áramot is fejleszt, ami hozzájárul az üzemanyag-takarékosság javításához és a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez.

Az autókhoz kifejlesztett hibrid benzin-elektromos motorrendszerünk az első utasülés alatt elhelyezett nagy teljesítményű, kompakt lítiumion-akkumulátor segítségével energiatárolásra is képes, emellett az integrált indítógenerátorral működtetett motorleállító funkciót (stop & start) is tartalmaz. Az Suzuki Hybrid 12V rendszer csak az első hidegindításkor használja a motor hagyományos indítómotorját, minden egyéb körülmény esetén az ISG-egység segítségével teszi lehetővé a motor zökkenőmentes és csendes újraindítását.

A regeneratív fékezésnek köszönhetően, amelynek során a kinetikus hőenergia villamos energiává alakul, az ISG a hagyományos generátoroknál nagyobb hatásfokkal termel áramot. Az ISG-egység azonnal érzékeli a fékpedál lenyomását, és egyaránt tölti a lítiumion-akkumulátort és a 12 voltos hagyományos akkumulátort.