2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

LiveWire_04.jpg
Bemutatkozik az elektromos Harley-Davidson LiveWire

Ez a modell kiállított motor rendezvényünkön, gyere és tekintsd meg, kérdezz róla!

A jövő elkezdődött, a Harley-Davidson legújabb innovációja, az elektromos LiveWire motorkerékpár a Budapest Auto Show-n debütál.

A LiveWire egy nagy teljesítményű elektromos erőgép, amely ötvözi a látványos dizájnt és az élvonalbeli technológiát, hogy a zen izgalma villámgyors tempóval párosulhasson. Agresszív megjelenésével és könnyen kezelhető gázkarjával egy merőben új motorozási élményt nyújt. Mire számíthatsz tőle? Zéró reakcióidő, brutális gyorsulás, határozott konstans nyomaték.

Mit tud ez az elektromos erőmű számokban kifejezve? A motor maximális fordulatszáma 15 000, végsebessége 176 km/h, 3 másodperc alatt éri el a 100km/h-ás sebességet, majd további 2 másodperc alatt gyorsul 130km/h-ra. A 105 lóerős teljesítményhez 115Nm nyomaték párosul, mely szinte azonnal érezteti hatását, mihelyt meghúzod a gázkart.



A Samsung által gyártott RESS lithium-ion akkumulátor 15kWh-s teljesítményű, amely egyébként a motoros piacon gyártott jelenlegi legnagyobb kapacitású elektromos erőforrása. Kétféle módon tölthető, egyrészről hagyományos háztartási rendszerről, másrészről országos gyorstöltő hálózatról. Míg egy teljes, otthoni feltöltéshez körülbelül 12 órára van szükség, addig gyorstöltéssel már 60 perc alatt feltölthető 0-ról 100%-ra. Gazdaságos üzemmódban használva 235 km a hatótávolsága, míg erősebb igénybevételnél, sport fokozatban körülbelül 140 km tehető meg vele. Felvillanyozó motorozási élményre vágysz? Gyere és ismerkedj meg vele az elsők között!