2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

Boss_Bottled_BPAS_banner_1200x628px.jpg
Boss Bottled. Ambíció, teljesítmény, siker.

A BOSS BOTTLED név mára már egybeforrt az ambícióval, teljesítménnyel és a sikerrel. Világszerte több mint 100 díjat elnyert, többek között a „legjobb klasszikus illat” és a „legjobb férfi illat ajándékba” címeket. Az időtlen és ikonikus illat két évtizede ösztönzi a férfiakat arra, hogy egyedi elképzeléseik szerint kitűzött céljaikat sikerre vigyék.  A BOSS BOTTLED portfólió jellemzői a mélység, karakter és a sokféleség, amely kiegyensúlyozott és sokszínű egészt alkot. Tükrözi viselője sokoldalúságát és személyiségének egyediségét, így minden férfi azt az illatot viseli, amelyik magabiztossággal vértezi fel és segíti céljai megvalósításában. 

Pezsdítő almás fejjeggyel indít és ragyogó fényt varázsol, amely tükrözi az illat viselőjének eltökéltségét és lendületét, ahogy életének minden egyes pillanatából a legtöbbet hozza ki.  A szívjegy - amelyet a muskátli ural fűszeres, egzotikus jegyek hozzáadásával - sokszínű és változatos, kontrasztokban gazdag, akárcsak viselője. A fás alapot meleg hatású, önbizalmat sugárzó vanília gazdagítja, az illat viselője így nem csak hiteles, feddhetetlen férfi, hanem a kedvesség és az együttérzés is személyiségjegyei közé tartozik.



Most a BOSS Bottled Absolute illattal bővül a Boss parfüm kollekciója. A BOSS Bottled Absolute For Him az időtlen elegancia előtt tiszteleg. Az illat kezdő akkordja a gyümölcsös Alma, melyet a fűszerek melegsége jár át. Az illat szívében a fejjegyek energiával töltődnek fel a pikáns Bergamottnak köszönhetően, és gazdagodnak a szilva üde és buja gyümölcsös textúrájával. Valódi mestermű az új illat, amelynek rabul ejtő egyszerűsége a vibráló citrusos jegyek és a csábítóan lédús jelleg kombinációjának köszönhető. A BOSS Bottled fás struktúráját – Olajfa, Cédrus és Szantálfa – az új illatban még intenzívebbé teszik a pézsmafelhőbe burkolt Kasmír -fás és száraz fás jegyek, hogy a mai modern férfi még intenzívebben megélhesse élete izgalmas pillanatait.