2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

3614229135022_CK_ETY_MEN_EDP_19_50ml.jpg
Calvin Klein legújabb illata időtlen és érzéki

Az ETERNITY Calvin Klein időtlen és érzéki kódjait őrzi és tovább erősíti az új illat, amely az első parfüm a férfi CK illatok sorában, és az első – nem párban megjelenő – csak férfi illat, amely rabul ejtő frissességével felfedi az ikonikus ETERNITY modern arcát.

A ragyogó zöld színben pompázó ikonikus illatüveg fekete sziklán nyugszik, amelyet vadul korbácsolnak az óceán hullámai és megidézik az illat ragyogó frissességét. A video kampány esetében is a fekete-fehér technikára esett a választás. Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men illat megjelenését digitális kampány is kíséri; most először világhírű influenszerek közreműködésével elindult a #FORALLETERNITY. Az influenszer kampány a férfiak sokrétű szerepvállalására fókuszál férjként, apaként, partnerként. Olyan meghitt és személyes pillanatokba enged betekintést, amelyek földrajzi helytől és nyelvtől függetlenül ugyanazt a jelentést hordozzák, mert arról szólnak, hogy milyen is ma modern férfinak lenni. A reklámfilm a parthoz csapódó hullámok képével indít, majd a családról, szeretetről szóló történettel folytatódik, féltve őrzött meghitt pillanatokat mutat be a modern apa szemszögéből. 



A kifinomult és rendkívül férfias ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men őrzi az ikonikus Fougere esszenciát, a kompozíció most modern fás jegyekkel gazdagodott.  A csábító zsálya ropogós frissességgel tölti meg a megújult illatot, a fenséges ciprus adja a férfias és érzéki szívjegyet, a hasított bőr akkord pedig az elegáns és erőteljes fás alapot.

 

Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men illatüvegét és csomagolását a Calvin Klein ETERNITY időtlen üzenete ihlette; az illatüveg hű maradt az ikonikus üveg dizájnjához, a parfüm viszont ragyogó smaragdzöld színben pompázik, a külső csomagolás pedig barna tónust kapott, hogy tükrözze az illat férfiasságát és fás jellegét.