2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

3106385_big.jpg
NIU N KATEGÓRIÁS OKOS ELEKTROMOS ROBOGÓK

Niu NSport: A "Klasszikus" NIU

A Niu N széria az első sorozatban gyártott modellje a NIU-nak. A 2015-ös megjelenését követően ez a NIU modell a legnagyobb darabszámban eladott elektromos robogónk. A NIU Nszéria egy klasszikus  robogóruhába bújt intelligens okos robogó. Egyedi és különleges formája már messziről kitűnik a tömegből, amit a kör alakú nappali ledes menetfény még feltűnőbbé tesz. Világszínvonalú technika bújik meg e formás testben, melyek a teljesség igénye nélkül: Niu-Bosch közös fejlesztésű bruschless motor, GPS műholdas nyomkövetés, Panasonic lítiumos akkumulátor, tempomat, stb. Minősége nemcsak eléri, hanem meg is haladja a mai kornak megfelelő technikai és minőségi követelményeket. Tekintse meg kínálatunkat, s fedezze fel, hogy milyen érzés a Niu nyergében a hangtalan suhanás.

SEGÉDMOTOROS JOGOSÍTVÁNNYAL VEZETHETŐ!

Több modellvariációja is létezik:

NSport a klasszikus.

NSport Blue Billion: Az NSport limitált szériás, egyedi festésű, és jól felszerelt változata TOP-Case-hátsó gyári színre fújt dobozzal. A 3 milliárd ügyfélkilométer alkalmából kiadott korlátozott darabszámú változat.

NGT az A1-es jogosítvánnyal vezethető rendszámos változat. Erősebb motor, nagyobb szabályzó, dupla nagyobb kapacitású akkumulátor, CBS fékrendszer, nagy színes kijelzős műszerfal, erősített futómű, és lengéscsillapító jellemzi. L3e-A1 járműkategória. 16 éves kortól A1-es jogosítvánnyal vezethető.

NPro az NGT 45 km/h-nál korlátozott, de az NGT-vel mindenben azonos változata azok számára, akiknek fontos a teljesítmény, de nem rendelkeznek nagy motoros jogosítvánnyal. 14 éves kortól segédmotoros jogosítvánnyal vezethető.

NLite, A mindennapi használatra kifejlesztett, Nem teljesítményhajhász változat. Kisebb motor és akkumulátor jellemzi. Nem Panasonic, hanem EVE System akkumulátorral van szerelve. Hatótáv kb. megegyezik az NSport változattal, mert a kisebb motor kevesebbet fogyaszt.

NCargo, Futárcélra kifejlesztett változat. 50 kg terhelhetőségű hátsó csomagtartó felület, erősített hátsó Titánium ötvözetű lengőkar, stb.

NCargoXR A két akkumulátoros, (kiterjesztett hatótávolságú = XR) változat

NSharing E-robogó megosztó rendszerek számára kifejlesztett változat. API kapcsolattal a számlázó rendszerhez illeszthető szoftver, QR-kódos applikációból indítható keyLess Go kulcs nélküli indítási rendszer. Ülés, és hátsó doboz applikációból nyitható, zárható. Kimondottan jármű megosztó rendszerek számára kifejlesztett, és előkészített elektromos robogó.