2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

5008_2.jpg
PEUGEOT 5008 SUV 7 ÜLÉSSEL

Ez a modell kiállított autó rendezvényünkön!

Nézzen szembe a PEUGEOT legújabb nagymacskájával! Az új PEUGEOT 5008 SUV merész sziluettje és sportos karaktere senkit sem hagy hidegen. A kifinomult, függőleges kialakítású hűtőmaszk tekintélyt parancsol, az első lámpatestek és az ívelt formájú fényszórók pedig átható tekintettel ruházzák fel a PEUGEOT SUV modelljét.

Egy nagyvonalú autó, amely kitűnik a tömegből! Az új PEUGEOT 5008 SUV elegáns, mégis dinamikus formaterve egyedülálló megjelenést kölcsönöz a megemelt karosszériával rendelkező, testes szabadidő-autónak. A különleges ívek, a látványos krómbetétek és a végletekig kidolgozott részletek első pillantásra rabul ejt.



Az új, high-tech PEUGEOT i-Cockpit vezetőhely pedig egyedülálló élménnyé teszi a vezetést. A személyre szabható, magasra helyezett, digitális műszercsoportnak és a 8 colos, kapacitív érintőképernyőnek köszönhetően a vezető mindig az úton tarthatja szemét, így semmi sem kerülheti el figyelmét.

7 személy a fedélzeten! Az új PEUGEOT 5008 SUV tágas belső tere 3 sorban várja az utasokat: a második sor külön-külön állítható, három egyenértékű ülése mögött két elrejthető, illetve kivehető ülés található. A csomagtartó mérete sem hagy kívánnivalót maga után: igény szerint 780 és 1940 liter között alakítható.