2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

1899503-ri9qn17ob1.jpg
Peugeot Rifter: TIÉD A PILLANAT!

Ez a modell tesztautó rendezvényünkön!

A RIFTER nem csak egy név, a RIFTER egy valóságos küldetés…

A Peugeot márka legújabb modelljeinek exkluzív, igényes stílusában megálmodott új PEUGEOT RIFTER határozottan újszerű, masszív sziluettjével nap, mint nap újabb kalandokra csábít.

Az egyszerre elegáns, robusztus, dinamikus és erős PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket is hordoz.

A PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhely, a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív típusú 8” érintőképernyő jóvoltából lendületes és ösztönös vezetést garantál.

A PEUGEOT RIFTER minden igényhez alkalmazkodik: a kétféle hosszméretben (normál és hosszú változat), 5 és 7 személyes változatban is kapható.


A PEUGEOT vezetéssegítő rendszereknek köszönhetően a RIFTER-rel könnyebb, nyugodtabb és biztonságosabb a közlekedés.

A PEUGEOT-tól megszokott kiváló úttartás mellett speciálisan beállított felfüggesztések, jó kormányozhatóság és megemelt hasmagasság jellemzik a modellt, melyek már-már terepjárós adottságokkal ruházzák fel a modellt. A magas vezetési helyzetnek köszönhetően pedig még biztosabbnak érezhetjük magunkat a volánnál.

Az új platformra épült, ellenálló és szívós autó a legszélsőségesebb használati körülmények között is megállja a helyét és kiváló társa a családnak.