2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

Insignia_2.jpg
Az Insignia új nemzedéke

Ez a modell kiállított autó rendezvényünkön, tekintsd meg és érdeklődj róla!

Az Insignia lefőbb jellemzői: dinamikus design, élenjáró konnektivitás és intelligens vezetéstámogató rendszer. A márka Rüsselsheimben gyártott zászlóshajója a Grand Sport limuzin mellett kapható Sports Tourer, illetve összkerékhajtású Country Tourer kombi-változatban is.

Az Insignia új nemzedéke nemcsak magánautóként, hanem flottajárműként is nagyon attraktív . Tulajdonosainak nagy előny a számos élvonalbeli műszaki megoldás, mint például az ACC (Adaptive Cruise Control) adaptív sebességszabályozó, amely tartja a megszabott követési távolságot is. Az IntelliLux® LED mátrixfényszóró automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a mindenkori közlekedési helyzethez, anélkül, hogy elvakítaná a szembejövőket. Végül, de nem utolsósorban, kívánságra beépítik az AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Egészséges Hát Munkacsoport) szakértői által minősített ergonomikus üléseket.


Az Opel Insigniát az opcionális, szuper-modern Navi 900 IntelliLink infotainment-berendezéssel rendeltek meg, amelyhez nyolccolos, színes érintőképernyő tartozik. Ráadásul a Navi 900 IntelliLink egyaránt kompatibilis az Apple CarPlay és az Android Auto rendszert futtató mobilkészülékekkel, ezáltal behozza az okostelefonok világát az autóba.