2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

ignis2.jpg
Az ultrakompakt Ignis

Ez a modell kiállított autó rendezvényünkön!

Az Ignis olyan ultrakompakt modell, amely egyesíti az egyszerű, stílusos külsőt a sokoldalú használhatósággal. A kis, könnyen vezethető karosszéria vonalvezetése igazi egyéniséget kölcsönöz az autónak. Az Ignis felkelti az érdeklődést, és valami különleges kezdetét sugallja.  Kifinomult formája már az indulástól kezdve magabiztossá és merésszé teszi. Kialakításának köszönhetően bármilyen városi szituációban megállja a helyét. A tágas belső tér, a könnyű vezethetőség és a kényelmi berendezések együtt teszik az új Ignist a mindennapokban igazán szerethetővé.

Kihúzható hátsó ülések a tér jobb kihasználásához A bal és jobb hátsó ülés külön előre-hátra gördülhet, amivel könnyen beállítható a kívánt lábtér, vagy az ideális pozíció a csomagok elhelyezéséhez. A hátsó ülések könnyen mozgathatóak az üléstámlák tetején vagy az ülések alatt levő karok megemelésével.

 Kísérőfény és kocsihoz vezető fény (GLX, GL+ és GL) A fényszórók tovább világítanak 10 másodpercig, miután a vezető kiszáll a kocsiból, ezzel világítva, amíg kinyitja a háza ajtaját. A tompított fény és a helyzetjelzők 10 másodpercig világítanak, ha a távirányítóval kinyitja a kocsija ajtaját. Ez a kényelmi funkció megvilágítja az utat, mikor Ön a kocsija felé megy.



A HIBRID CSÖKKENTI AZ ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁST

 Ez a 12 voltos hibrid rendszer olyan helytakarékos, egyúttal könnyűsúlyú egység, amely magában foglalja a generátorként és indítómotorként egyaránt működő integrált indítógenerátort (más néven ISG). A motorhoz szíjjal kapcsolódó ISG a jármű elindulásakor és gyorsításakor segíti a motor működését, ezenkívül regeneratív fékezéssel áramot is fejleszt, ami hozzájárul az üzemanyag-takarékosság javításához és a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez.

A hibrid gyorsulás közben biztosított energiarásegítés miatt úgy nevezett lágy hibrid rendszernek tekinthető, amely ideális a kompakt autókban történő alkalmazás szempontjából, és mindössze 6,2 kg-mal növeli az összsúlyt.