MAGYARORSZÁGON IS BEMUTATKOZIK AZ ÚJ C4 CACTUS, AZ ULTRAKÉNYELMES KOMPAKT ÖTAJTÓSÜde színfolt az ötajtósok piacán a Citroën új kompakt ferdehátúja, a megújult C4 Cactus, melyben a C4 Cactus semmihez sem hasonlítható karaktere a C4 kényelmével párosul. A modell értékét tovább növeli, hogy a szegmens alapvető elvárásainak megfelelően igényes stílussal, 12 vezetéssegítő rendszerrel, 3 csatlakoztatási technológiával, valamint kiváló hatékonyságú motorokkal rendelkezik.

A különleges és modern dizájn mellett az új C4 Cactusban a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel. E tekintetben a Citroën a hidraulikus felfüggesztés terén szerzett korábbi tapasztalataira támaszkodott, és az érintett technológia újragondolásával most széles körben elérhetővé tette azt. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort ülésekkel. Az eredmény egyedülálló utazási és menetkényelem.EGY TELJESEN EGYEDI KOMPAKT MODELL Az új C4 Cactus expresszív stílusú, széles új orr-részével, újrarajzolt oldalaival és 3D hatású,új ledes lámpákkal felszerelt, impozáns hátsó részével hívja fel magára a figyelmet. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjével, kiegyensúlyozott, telt formáival üde színfoltot képvisel a meglehetősen kötött stílusú kompakt ötajtósok világában. A 2,60 méteres tengelytáv és a rövid túlnyúlások kompakt méreteket garantálnak, ami a fürgeség és a kormányozhatóság szempontjából fontos, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát. Az új C4 Cactuson is megtalálhatók a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körben futó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások. A modell a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31-féle külső személyre szabási kombinációt kínál, így mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja ki az autóját. Belül a letisztult, szellős és hangsúlyosan funkcionális utastér nyugodt hangulatot áraszt. Nem kevesebb, mint ötféle stílusos kivitel közül lehet választani, melyek mindegyike a világosság, puhaság és kifinomultság jegyeit hordozza.


ULTRAKÉNYELMES

Az új C4 Cactusszal a kényelem autós felfogása új dimenziókkal bővül. A Citroën Advanced Comfort® program minden összetevőjét maximálisan kiaknázó modell olyan technológiai újításokat vezet be az európai piacon, melyek a kényelem modern és átfogó értelmezéséről árulkodnak. A nem mindennapi menetkényelem például az Európában elsőként alkalmazott progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) köszönhető, mely hatékonyan szűri az út egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Világpremiernek számítanak az új Advanced Comfort ülések, melyek amellett, hogy kényelmesen puhák, tökéletes testtartást biztosítanak. Az új C4 Cactus hangszigetelés és felszereltség terén is nagyot ugrott előre. Könnyű és stresszmentes vezetést, ill. utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a 3 csatlakoztatási technológia. Végül a nagy teljesítményű, hatékony motorok is hozzájárulnak az élvezetes és nyugodt vezetéshez. 

Ha szeretne közelebbről is megismerkedni a Citroën újdonságával, látogasson el hozzánk október utolsó hétvégéjén. 

Jegyvásárlás

Visszatérek a hírekhez