CUPRA Ateca - Egyedi jelleg, kifinomultság és teljesítményA CUPRA Ateca -  a márka első modellje 

Ikonikus és erős jellegével a CUPRA Ateca olyan SUV, ami egy új korszak kezdetét jelzi, és ami egy tökéletes autó a CUPRA márka beindításához. 

 Az új CUPRA Ateca tökéletesen vegyíti a hatékonyságot a gyors és pontos kormányzással, így kivételesen dinamikus úttartást és fantasztikus  utazási élményt kínál. 2.0 TSI motorja 300 lóerős (221 kW) és 4Drive összkerék hajtási rendszerrel látták el.  Maximális sebessége 245 km/óra, 0-ról 100 km/óra sebességre csupán 5,4 másodperc alatt gyorsul fel. Külső látványa feltűnő megjelenést ad. 


Elöl a felső hűtőrács méhsejt hatást nyújt középen az új CUPRA emblémával. A CUPRA felirat betűi matt alumíniumból készültek, és az alsó rácson, az egyedire tervezett ütköző felett kaptak helyet. Alapfelszereltsége három fő alapelvet céloz meg:   a technológiát, a formát és a biztonságot. Éppen ezért az olyan rendszerek, mint a kulcsnélküli ajtónyitás és indító rendszer, a vezeték nélküli töltő, a GSM jel erősítő, a 360 fokos TopView kamera, a 8” érintőképernyővel ellátott   navigációs rendszer, az adaptív felfüggesztés, a digitális műszerfal és  a parkoló asszisztens is az alapfelszereltség része a CUPRA Atecában. Noha az SUV autók egyre népszerűbbek, jelenleg  a piacon nincsen sok, a CUPRA Atecához mérhető autó. 

Éppen ezért  ez lesz a márka első típusa, amely tovább  csökkenti a távolságot a sportos SEAT  változatok és maga a motorsport között. 

Magyarországi bemutató -  A Cupra Ateca nálunk lesz látható először. 

Jegyvásárlás

Visszatérek a hírekhez