2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

GrandlandX_2.jpg
Öt Euro NCAP-csillagos biztonság – ez az Opel Grandland X

Ez a modell kiállított autó rendezvényünkön, gyere és tekintsd meg, érdeklődj róla!

Modern, atletikus vonalak, vagány terepes küllem, a SUV-modellek magas üléshelyzete és jó körkilátása, sokféle csúcstechnika, tágasság és kényelem öt kalandkereső utasnak, és maximális, öt Euro NCAP-csillagos biztonság – ez az Opel Grandland X.

Amilyen dinamikusnak látszik az Opel Grandland X, úgy is megy. Legfőbb jellemzője, hogy minden évszakban és bármilyen talajon öröm vele autózni. Ez az opcionálisan kapható elektronikus IntelliGrip kipörgésgátlónak köszönhető, amely a legkülönbözőbb menethelyzetekben is a lehető legjobb útfogásról gondoskodik


Modern asszisztensrendszerek arzenálja járul hozzá a Grandland X vezetésének élményéhez: a frontális ütközésveszélyre figyelmeztetés automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel kiegészítve, a fáradságriasztás, az automatikus parkoló-asszisztens, és a 360 fokos kamera mindössze néhány a fénypontok közül. Tovább fokozzák a biztonságot olyan opcionális rendszerek, mint a stop-funkciójú automatikus sebességszabályozó, amely tartja a beállított tempót és követési távolságot, de szükség esetén akár álló helyzetig lassít, majd ismét felgyorsít. A Grandland X kimagasló biztonsági színvonalát ötcsillagos értékeléssel ismerte el az Euro NCAP.

Kívánságra a stadionvilágításnak beillő, adaptív, teljesen LED-es AFL fényszórókkal világítja meg az utat az Opel Grandland X (széria az Ultimate kivitelben). Funkciói, mint a fő fényszóróba integrált kanyarfény, a távfény-asszisztens és az automatikus fényszórómagasság-állítás mindig a helyzetnek és a környezetnek megfelelően oszlatja el a sötétséget. A dinamikus viselkedés mellett hozzájárul a jó közérzethez az elegáns stílus, a nívósan kidolgozott és komfortos utastér, valamint az infotainment-technika.