2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

Megane_RS_v2-8.JPG
Renault MEGANE R.S. TROPHY

Ez a modell kiállított és tesztelhető autó is rendezvényünkön!

Egy sportmodell nem csak a gyorsaságról szól. A maximális teljesítmény és az autómérnöki innovációk mellett van még egy alkotóelem, amivel meghódítja az utakat: a versenyszellem. A Renault MEGANE R.S. TROPHY szériája pedig garantáltan kihozza Önből is az autóversenyzőt.

A 300 lőerő teljesítményű turbómotorral felszerelt modellt a Formula-1-ből átvett technológia segíti, hogy minimalizálja a turbó válaszidejét. A szériafelszereltségként elérhető CUP futóművet a legsportosabb használatra terveztük, így anélkül szelheti át a kanyarokat, hogy felvenné a lábát a gázpedálról.


A Renault MEGANE R.S. TROPHY belsőjének kialakítása is a legnagyobb versenyzőknek kijáró kényelmet biztosítja. A legújabb generációs, Alcantara® kárpittal körbeölelt Recaro® ülésekkel akár 20 mm-el csökkentheti a vezetési pozícióját. És még azon se kell aggódnia, hogyan javíthat tovább a köridején, mivel az R.S. Monitor segítségével valós időben láthatja az R-LINK2® multimédia-rendszer kijelzőjén a legfontosabb adatokat. Ismerje meg a modellt a RENAULT standjánál!

Nézze meg a mellékelt videón, miként állít fel új rekordot a Nürburgringen a MEGANE R.S. TROPHY legvadabb változata, a MEGANE R.S. TROPHY-R!

Kép: Besenyei Gergő