2019 OKTÓBER 25-27. MILLENÁRIS B ÉPÜLET

Hírek

508SW.jpg
ÚJ, FORMABONTÓ PEUGEOT 508/508SW

Ez a modell kiállított és tesztvezethető autó is rendezvényünkön!

Az új PEUGEOT 508 és 508SW-ben semmi sem a régi: alacsony, kompakt felépítés, acélos, sportos külső, a PEUGEOT i-Cockpit® egyedi felfogását tükröző látványos beltér... Mindez hallatlanul intenzív vezetési élményt ígér. A példás menettulajdonságoknak, az új erőforrásoknak, a gazdag technológiai felszereltségnek és a minőségbeli ugrásnak köszönhetően az új PEUGEOT 508/508SW-nek világszinten kulcsszerep jut a márka feljebb pozicionálási stratégiájában.

 A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag új PEUGEOT 508SW-ben is megtalálhatók a márka legújabb generációs vezetéssegítő funkciói, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

 


Az új PEUGEOT 508SW-ben is a márka legkorszerűbb technológiai fejlesztései köszönnek vissza. A precíz vezethetőséget, az élvezetes kormányzást és a példaértékű úttartást tovább fokozza a vezérelt felfüggesztés, ami a korlátlan szabadság érzésével és a vezetés újfajta élményével ajándékozza meg a vezetőt.