Passat - A saját útját járja – pont úgy, mint ÖnA függetlenség az erőből fakad. Akárcsak annak a képessége, hogy mindezt ki is tudjuk mutatni. A Passat és Passat Variant modellekből első pillantásra árad a bennük rejlő erő és szuverenitás. A külső jegyek közül a markáns formájú, LED-technikájú fényszóró, a LED-technikájú hátsó lámpa és a dinamikus oldalvonal a legfeltűnőbb. Az eleganciát a hosszú tengelytáv és a karosszéria rövid túlnyúlásai fokozzák. A Passat és Passat Variant egyszerűen jól néz ki.


A középkategóriás VW jól megtervezett konstrukció. A típus a konszern MQB platformjára épül, így a motorja a korábbi hosszanti helyett keresztben beépített. Ennek előnye, hogy nagyságrendileg hasonló hossz és tengelytáv mellett nőtt a hasznos belső tér. Komoly az aktív és passzív biztonsági felszereltség, és igen sokféle vezetéstámogató rendszer kérhető. 

A motorkínálat ötféle benzinesből (125, 150, 180, 220, 280 lóerő) és négyféle dízelből (120, 150, 190, 240) áll. Négyajtós és kombi karosszériával is kapható, a terepes jellegű alváltozat az Alltrack névre hallgat. Létezik plug-in hibrid változat is GTE jelöléssel, 214 lóerő rendszerteljesítménnyel.

Fedezd fel a VW Passat különleges világát a Budapest Auto Shown. 

Jegyvásárlás

Visszatérek a hírekhez